Pojačana kontrola ispravnosti vozila od 26. novembra do 1. decembra

Bez autora
Nov 21 2012

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila realizovati preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.Ova akcija pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” će se sprovoditi od 26. novembra do 1. decembra, od 7 do 20 časova. Ova akcija ima za cilj da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila kako bi se uočene nepravilnosti blagovremeno otklonile.

Pojačana kontrola ispravnosti vozila od 26. novembra do 1. decembraMinistarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da će u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila realizovati preventivno-propagandnu akciju pojačane kontrole saobraćaja.

U saopštenju se navodi da će se ova akcija pod nazivom “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” sprovoditi od 26. novembra do 1. decembra, od 7 do 20 časova.

Ova akcija ima za cilj da se besplatno proveri tehnička ispravnost vozila kako bi se uočene nepravilnosti blagovremeno otklonile.

Na taj način ostvarili bi se povoljni preduslovi za bezbedno odvijanje saobraćaja, kao i povećao stepen ispravnosti vozila na našim putevima.

Saobraćajna policija će tokom akcije obavljati pojačanu kontrolu poštovanja propisa i vozačima ukazivati na značaj ispravnosti vozila, posebno uređaja za upravljanje i zaustavljanje, za spajanje vučnog i priključnog vozila, pneumatika, svetlosno-signalnih uređaja i uređaja za pogon na sabijeni ili tečni gas.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik